تعطیلی ۴۹ مدرسه در کره جنوبی به دلیل کاهش جمعیت اختلاف‌ها در رژیم صهیونیستی بالا گرفت | نتانیاهو از پسرش کتک خورد روز تاریخی تشییع سیدحسن نصرالله مخالفت ۶۰ درصد صهیونیست‌ها با ازسرگیری جنگ در غزه وخامت حال پاپ | واتیکان از جزئیات سلامتی رهبر کاتولیک‌های جهان خبر داد حمایت ترامپ از تصمیم نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه (۶ اسفند ۱۴۰۳) واکنش قاطع عراق به تهدیدات امنیتی گروه‌های تروریستی سوریه تهدید نتانیاهو درخصوص نقض آتش‌بس غزه: برای ازسرگیری جنگ در هر زمانی آماده‌ایم وزیر دفاع: دشمنان حد و مرزی در جهان‌خواری و زورگویی ندارند پیروزی محافظه‌کاران آلمان در انتخابات سراسری | فردریش مرتس ۶۹ساله صدراعظم شد سرلشکر باقری: نگاه ما برای حل مشکلات باید به داخل کشور باشد مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت‌گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند
سرخط خبرها

سردار تنگسیری در مشهد: امنیت همسایگان را امنیت خود می‌دانیم| پاسخ قاطع و پشیمان‌کننده سپاه به تهدید و فتنه‌انگیزی دشمن

  • کد خبر: ۱۲۱۸۹۹
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۱
سردار تنگسیری در مشهد: امنیت همسایگان را امنیت خود می‌دانیم| پاسخ قاطع و پشیمان‌کننده سپاه به تهدید و فتنه‌انگیزی دشمن
فرمانده نیروی دریایی سپاه با تاکید براینکه با کشور‌های منطقه خلیج فارس برادر هستیم و امنیت همسایگان‌مان را امنیت خود می‌دانیم، گفت: ما در برابر هرگونه تهدید و فتنه‌انگیزی دشمن بسیار حساس هستیم و برای پاسخگویی قاطع و پشیمان‌کننده لحظه‌ای درنگ نمی‌کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران در آیین اختتامیه بیست و دومین همایش سراسری فرماندهان و مسئولین این نیرو در مشهدمقدس با تأکید بر اینکه امنیت ایران اسلامی، امنیت کشور‌های همسایه است و ما امنیت همسایگان را امنیت خود می‌دانیم، گفت: در عین حال به هر کشوری که زمینه مداخلات و حضور  قدرت‌های استکباری را در منطقه فراهم می‌آورد و به آن‌ها پایگاه، فضا و خاک می‌دهد تا ائتلافی نظامی علیه ملت‌های منطقه شکل دهد، هشدار می‌دهیم در قدم اول، بیشترین هزینه برای رفتار‌های غیردوستانه و تحریک‌آمیز را ابتدا خودشان و در قدم دوم، فضای با ثبات و أمن منطقه پرداخت خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: ما با کشور‌های همسایه در منطقه خلیج‌فارس برادریم و تلاش می‌کنیم که با همه آنان با حفظ اصل مترقی وحدت اسلامی، روابط و تعامل برادرانه و حسنه داشته باشیم و ثبات امنیت همه کشور‌های منطقه، هدف ما است و همه ما باید بدانیم هر‌جا رژیم کودک کش و پلید صهیونیستی حضور یافته است جز چپاول، فتنه انگیزی و تجاوز، اثر دیگری از او برجای نمانده است.

فرمانده نیروی دریایی سپاه افزود: حفظ موجودیت عزتمندانه ملت شریف ایران و تمامیت ارضی و استقلال کشور عزیزمان، خط قرمز فرماندهان و دلاوران از جان گذشته جمهوری اسلامی به ویژه "دریادلان نیروی دریایی سپاه" است و ما در برابر هرگونه تهدید و فتنه انگیزی دشمن بسیار حساس هستیم و برای پاسخگویی قاطع و پشیمان کننده لحظه‌ای درنگ نمی‌کنیم.

سردار تنگسیری در ادامه با تأکید بر نقش معنویت و روحیه جهادی و انقلابی در حفظ آمادگی رزم و توسعه دانش و آموزش‌های تخصصی در این نیرو گفت: ما امروز تجهیزات کامل رزمی و ابزار مورد نیاز هر مأموریتی را در اختیار داریم و در عین حال در همه عملیات‌ها و مأموریت‌ها به قدرت لا یزال الهی تکیه و توکل می‌کنیم و إستمداد می‌جوییم و تمام موفقیت‌های أخیر نیروی دریایی سپاه را مرهون الطاف و امداد‌های ویژه خداوند متعال می‌دانیم، زیرا به آیه شریفه «یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنوا إِن تَنصُرُوا اللَّهَ یَنصُرکُم وَیُثَبِّت أَقدامَکُم» باور و اعتقادداریم.

وی با اشاره به محور‌های گام دوم انقلاب اسلامی و لزوم حضور آگاهی بخش در عرصه جهاد تبیین، تصریح کرد:  وقتی رییس محترم ستاد کل نیرو‌های مسلح ما را یک نیروی در تراز انقلاب اسلامی می‌داند، وظیفه و مسئولیت ما سنگین‌تر می‌شود، بنابراین باید بیشتر مجاهدت و تلاش کنیم و خودمان را برای تحقق تمدن نوین اسلامی در گام دوم انقلاب مهیاتر  کنیم.

دریادار پاسدار تنگسیری با مثبت ارزیابی‌کردن سطح آمادگی رزم نیروی دریایی سپاه ابراز داشت: بحمدالله، امروزه سطح آمادگی‌های رزم  نیروی دریایی سپاه به گونه‌ای است که برای انجام هر مأموریت و عملیاتی برای صیانت و حفاظت منابع و منافع جمهوری اسلامی و ملت قهرمان ایران، لحظه شماری می‌کند.

وی در ادامه، با بر شمردن اهداف همایش بیست و دوم فرماندهان و مسئولین نیروی دریایی سپاه که به نام شهید والامقام سردار شهید حاج باقر رشیدی (ره) مزین شده است، گفت: بر همه ما واجب است با حفظ و تقویت وضعیت آمادگی رزم، لحظه‌ای درنگ نکنیم و با نصب العین قرار دادن فرامین، مطالبات و انتظارات فرمانده معزز کل قوا حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظله العالی) عزیز، ستاد کل نیرو‌های مسلح و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای ارتقای عزت  و اقتدار نظام اسلامی و تداوم افتخار آفرینی‌ها برای ملت ایران با تکوین و تکمیل قدرت در حوزه‌های مأموریتی، همواره در تلاش و مجاهدت روز افزون باشیم.

گفتنی است با توجه به همزمانی این همایش با سالروز ورود عزتمندانه آزادگان قهرمان به میهن اسلامی، از برادر آزاده «یحیی دادی نسب» از اسرای گروه «آن بیست و سه نفر» و  خانواده سردار شهید حاج باقر رشیدی (ره) با حضور سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تجلیل و تقدیر به عمل آمد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->